Poslanec Evropského parlamentu má poslaneckou kancelář v Ostravě

21.02.2015

Jiří Pospíšil, poslanec Evropského parlamentu, na pracovní návštěvě našeho kraje

Poslanec Evropského parlamentu má poslaneckou kancelář v Ostravě

Poslanec  Evropského parlamentu  Jiří  Pospíšil  má kořeny na třinecku

Moravskoslezský kraj často navštěvuje  poslanec Evropského parlamentu  JUDr. Jiří Pospíšil. Na setkání s občany  prozradil, že Severní Moravu navštěvuje rád, protože  dědeček pochází z Třince.

V prosinci loňského roku v Ostravě otevřel regionální poslaneckou kancelář a pravidelně sem přijíždí.  Na návštěvě zde byl také byl koncem minulého týdne a program byl pestrý.

Ve čtvrtek  19. února  přednášel a diskutoval se studenty na gymnáziu ve Frýdku-Místku, poté se setkal s občany, kteří za ním přišli do poslanecké kanceláře na ulici Vítkovické v Ostravě.Následně se setkal se členy TOP 09 z Moravskoslezského kraje  a  předestřel svou činnost poslance Evropského parlamentu  a diskutoval o dění v Evropě.Navečer  se zúčastnil večeře s Mladými konzervativci, se kterými debatoval o Evropské unii a mezinárodní politice.

Neméně zajímavý program měl Jiří Pospíšil v pátek 20. února.Nejprve v kulturním centru ve Frýdlantu nad Ostravicí přednášel a diskutoval o EU se studenty místního  gymnázia. Pak zamířil do Nošovic, kde se přímo podíval, jak se vyrábějí  auta v továrně Hyundai.Tím ukončil pobyt v Moravskoslezském kraji a odcestoval zpět do Plzně.

Na další návštěvu Moravskoslezského  kraje  přijede 26. března  a proto, že má bohatý  program,  zdrží se až do pondělí 30.března.